مزایا و معایب سوله های فولای چیست؟

مزایا و معایب سوله های فولادی چیست؟

قبل از شروع ساخت سوله سبک یا هر نوع سوله دیگری، یک سوله فولادی باید طراحی شود. فرآیند طراحی با تعیین هدف سوله آغاز می شود. آیا از آن برای انبار، کارگاه یا فضای کارخانه ای استفاده می شود؟ پس از تعیین هدف، طراح ابعاد سوله شامل ارتفاع، عرض و طول را در نظر می گیرد.

در مرحله بعد، طراح ویژگی های مورد نیاز سوله را در نظر می گیرد. این ممکن است شامل پنجره ها و درها، تهویه، عایق، و سیستم های برق و لوله کشی باشد. طراحی ممکن است نیاز به در نظر گرفتن قوانین محلی ساختمان و مقررات منطقه بندی داشته باشد.

پس از تکمیل طراحی اولیه، طراح نقشه های دقیقی ایجاد می کند که شامل تمام اندازه گیری ها، مصالح و تکنیک های ساخت و ساز لازم است. این تضمین می کند که سوله می تواند ایمن و کارآمد ساخته شود.

سوله های فولادی یک انتخاب محبوب برای صاحبان مشاغل، کشاورزان و صاحبان انواع کسب و کار ها است. آنها بادوام، مقرون به صرفه و نگهداری آسانی دارند. اما مزایا و معایب این سوله ها چیستند که در این مقاله به همراه بیستون سازه به بررسی زیر و بم مزایا و معایب سوله فولادی می پردازیم.

مزایا و معایب سوله های فولادی

در ادامه به همراه بیستون سازه به بررسی تمامی مزایا و معایب سوله های فولادی می پردازیم.

هم چنین برای اطلاعات بیشتر در مورد سوله ها می توانید مطلب طراحی و ساخت سوله فولادی چگونه است؟ را مطالعه فرمائید تا به همراه بیستون سازه توانسته باشیم اطلاعات کاملی را در اختیار شما گذاشته و به تمامی سوالات شما بهترین و کامل ترین پاسخ را داده باشیم.

مزایای سوله های فولادی

مزایای سوله های فولادی

سوله های فولادی علاوه بر اینکه ویژگی مقاوم بودن و مستحکم دارند، دارای ویژگی های مختلف دیگری نیز هستند که همگی تاثیر زیادی در اجرای سوله دارد. با مطالعه موارد زیر می توانید بیشتر با مزایای سوله فولادی آشنا شوید.

طول عمر و استحکام

همه فولاد را به عنوان یک متریال قوی و محکم می شناسیم که می تواند در تمامی شرایط محیطی دووام بیاورد. همین مسئله باعث می شود تا برای ساخت سوله یک انتخاب ایده آل باشد. سوله فولادی می تواند در برف، باد، وزش باد های شدید، و دمای شدید هوا تحمل کند.

سوله فولادی نسبت به سایر سوله ها دارای طولا عمر بیشتری بوده و کمک می کند تا شما بعدها برای تعمیر و نگهداری سوله ها هزینه بیشتری  را پرداخت نکنید.  معمولا سوله های فولادی در در برابر آتش، پوسیدگی و آفت مقاوم هستند. این به این معنی است که سوله فولادی می تواند حتی در برابر آتش سوزی نیز مقاومت بالایی داشته باشد.

تعمیر و نگهداری آسان

به دلیل اینکه سوله های فولادی مقاوم بوده و طول عمر بالایی دارند، به نگهداری بیشتری نیاز دارند. سوله های فولادی به دلیل ظاهر خاصی که دارند، نیاز به رنگ آمیزی ندارند و شما قرار نیست هزینه زیادی را برای رنگ کردن سوله بپردازید و تا حدودی می توان در هزینه ساخت سوله صرفه جویی کرد.

همچنین تمیز کاری سوله فولادی بسیار ساده است و به راحتی تمیز می شوند. بر خلاف سایر سوله ها ، این سوله ها اصلا پوسیده نمی شوند و مقاومت بالایی دارند.  نقطعه مقابل این سوله ها، سوله چوبی هستند که نیاز به درمان آفت و جلوگیری از پوسیدگی نیاز دارند.

مقرون به صرفه بودن

اگر به دنبال سوله ای هستید که هم هزینه مقرون به صرفه ای داشته باشد و هم مقاوم باشد، باید انتخاب تان سوله فولادی باتشد. سوله های فولادی به طور کلی ارزان تر از سوله های ساخته شده از مواد دیگر هستند. همین مسئله باعث می شود دیگر در احداث کارگاه تولیدی تعلل نکنید و هزینه های احداث کمتر شود.

 

نکته جالبی که باید در مورد این سوله ها باید بدانید سوله های فولادی امکان نصب راحت تری دارند و پیچیدگی خاصی در نصب و ساخت سوله وجود ندارد. این عدم پیچیدگی می تواند دو مزیت  مختلف برای شما به همراه داشته باشد. یکی از این مزایا کاهش هزینه های اجرایی است و مزیت دوم افزایش سرعت اجرای سوله است و به این ترتیب سازندگان سوله می توانند سوله را در زمان کوتاه تری به شما تحویل دهند.

قابل سفارشی سازی بودن

نکته ای که سوله های فولادی متمایز می کند، قابلیت سفارشی بودن این سوله هاست. سوله های فولادی را می توان با توجه به نیاز های کارگاه تولیدی و کارخانه ها سفارشی سازی کرد. مثلا در برخی دامداری ها و مرغداری نیاز به افزودن امکانات جدید است و طبیعتا سفارشی سازی آن را می طلبد.

سازگار با محیط زیست

فولاد به عنوان یک ماده طبیعی قابل بازیافت است و هیچ آسیبی به طبیعت نمی رساند. در صورتی که بخواهید بعدا نوع متریال سوله را تغییر بدهید یا سوله را بفروشید خیلی راحت می توان آن را بازیافت کرد. همچنین به این ترتیب دیگر به طبیعت آسیب نمی رسانید.

بازیافت سوله ها می توانند باعث شوند تا آسیبی به طبیعت نرسد و همچنین هزینه های خرید و فروش به تدریج کمتر می شود. همچنین ضایعات کمتری تولید می شود و می توانیم استفاده بهینه تری از این متریال داشته باشیم.

هم چنین برای اطلاعات بیشتر در مورد سوله ها می توانید مطلب چرا باید به مقاوم سازی سوله توجه کرد را مطالعه فرمائید تا به همراه بیستون سازه توانسته باشیم اطلاعات کاملی را در اختیار شما گذاشته و به تمامی سوالات شما بهترین و کامل ترین پاسخ را داده باشیم.

معایب سوله های فولادی

معایب سوله های فولادی

بر خلاف مزایایی که در این مقاله بیان شد، سوله های فولادی دارای معایبی است که بهتر است قبل از اقدام به ساخت این نوع سوله در مورد معایب این سوله یکسری اطلاعات در اختیار داشته باشید.

جذب گرما و سرما

فولاد به دلیل خاصیتی که دارد می تواند گرما و سرما را در خود حفظ کند. این موضوع در فصل های تابستان و زمستان ممکن است باعث آزار و اذیت افراد شوند. حتی ممکن است هوای داخل سوله در فصل تایستان گرم تر و در فصل زمستان سرد شود. البته برای حل این مشکل راه حل هایی نیز وجود دارد اما در حالت کلی باید از این موضوع اطلاع داشته باشید.

در فصل زمستان گرمایش داخل سوله ممکن است سخت تر شود. اگر فکر می کنید نمی توانید با این مشکل مقابله کنید و راه های موجود برای شما سخت است، بهتر است سایر متریال ها مانند سوله های بتننی برای ساخت سوله استفاده کنید.

عدم تهویه مناسب

سوله فولادی علاوه بر مزایایی مانند استحکام ممکن است باعث بروز مشکلاتی شوند. یکی از این مشکلات عدم تهویه مناسب است که باید با استفاده از دستگاه و تجهزات به روز، هوای داخل سوله را بهینه کنند. در برخی از سوله ها که  به عنوان دامداری استفاده می شوند، باید حتما تهویه هوا وجود داشته باشد.

عدم تهویه مناسب ممکن است باعث رشد کپک شود که در نوع خود برای دامداری و مرغداری ها مضر است و اصلا مناسب نیست. به همین علت برای اجرای صفر تا صد سوله بهتر است با یک شرکت یا فرد متخصص در ارتباط باشید که از بروز چنین اتفاق هایی جلوگیری می شود.

سر و صدا

مطمنا هیچ سوله ای نمی تواند در کاشهش انتقال سر وصدای محیط بیرون از سوله به شکل عالی عمل کند. سوله های فولادی نیز در این قاعده مستثنا نیستند و ممکن است سر و صدای زیادی را به داخل سوله انتقال دهند. اگر کارگاه شما نیازمند محیط آرام است، پس باید در مورد ساخت سوله فولادی بیشتر فکر کنید.

البته در هنگام بارش باران  یا طوفان تگراگ ممکن است صداها بیشتر اذیت کننده باشند. سوله های بتنی و سوله های خرپایی برای کسانی که نیاز به محیط آرام دارند، مناسب تر است و به این ترتیب می توانید از سازه خود لذت ببرید.

زنگ زدگی

فولاد با اینکه مقاوم است اما ممکن است در برخی از شرایط زنگ زدگی را تجربه کند. این شرایط زمانی ایجاد می شود که سوله در محیط های مرطوب و با رطوبت بالا ساخته شود. پس محل ساخت سوله می تواند در عمر و کیفیت سوله تاثیر گذار باشد.

این زنگ زدگی تنها در ظاهر سوله تاثیر گذار  نیست و به همین علت نمی توان به این موضوع بی تفاوت باشیم. زنگ زدگی می تواند در دراز مدت ساختار سوله را ضعیف کند و عمر سوله را کاهش دهد. پس به همین علت توصیه می شود از سوله های فولادی در محیط های خیلی مرطوب استفاده نکنید تا عمری طولانی داشته و باعث هزینه های بیشتر برای شما نشود.

گزینه های طراحی محدود

سوله های فولادی با اینکه با رنگ آمیزی زیباتر می شود اما در مقایسه با سایر نوع سوله ها گزینه های طراحی محدودتری در اختیار دارند. در واقع سوله فولادی فقظ در چند رنگ و سبک ساخته شده اند که ممکن است سلیقه همه نباشد.

کاربرد های سوله فولادی

سوله های فولادی برای فضاهای زیادی مورد استفاده قرار می گیرد و کاربردهای فراوانی دارد. در ادامه این مقاله شما با انواع کاربردی های سوله فولادی آشنا خواهید شد.

ایجاد فضا برای ذخیره سازی

یکی از رایج ترین استفاده هایی از سوله های فولادی می شود، ایجاد مکان برای ذخیره سازی است و شما می توانید از وسایلی که زیاد استفاده نمی شوند، در این مکان ذخیره سازی کنید. همچنین ذخیره سازی وسایل بزرگتر مانند ماشین یا دستگاه های کارخانجات بسیار مناسب هستند.

ساخت سازه های برای کارگاه

همانند سایر سوله ها، سوله فولادی نیز برای ساخت کارگاه نیز مناسب است و می تواند هزینه راه اندازی یک کسب و کار را به آسانی کاهش دهد. کارگاه های تولیدی در سوله های فولادی در سوله های کارگاهی می توانند کار خود را آغاز کنند و به در آمد برسند.

ساخت مکان تفریحی و ورزشگاه

برای ساخت مکان های تفریحی  و سالن های ورزشی حتما نیاز نیست از سیمان و بتن برای ساخت آن استفاده کنید. سوله های فولادی بهترین انتخاب برای ساخت فضاهای سرگرمی و ورزشی هستند و می توانند برای شما سودآوری زیادی داشته باشند.

دامداری و دامپروری

برای ساخت سوله دامداری و دامپروی نیاز است که شما از سوله های فولادی استفاده کنید. علاوه بر اینکه هزینه های اولیه را کاهش می دهد، بلکه بهترین انتخاب برای دامداری است.

هم چنین برای اطلاعات بیشتر در مورد سوله ها می توانید مطلب آشنایی با مراحل ساخت سوله را مطالعه فرمائید تا به همراه بیستون سازه توانسته باشیم اطلاعات کاملی را در اختیار شما گذاشته و به تمامی سوالات شما بهترین و کامل ترین پاسخ را داده باشیم.

انتخاب-سوله-فولادی-مناسب

انتخاب سوله فولادی مناسب

هنگام انتخاب سوله فولادی، توجه به کاربری مورد نظر سوله و همچنین آب و هوا و شرایط محیطی منطقه بسیار مهم است. همچنین مهم است که اندازه و ویژگی های مورد نیاز سوله مانند پنجره ها و درها، عایق کاری و تهویه را در نظر بگیرید.

برای جلوگیری از ایجاد تراکم و زنگ زدگی، انتخاب سوله ای با تهویه مناسب و عاری از هرگونه زباله و رطوبت مهم است. همچنین مهم است که سوله ای با رنگ یا پوشش با کیفیت بالا انتخاب کنید که در برابر زنگ زدگی و سایر آسیب های جوی مقاوم باشد.

کلام آخر

سوله های فولادی مزایای زیادی نسبت به سوله های ساخته شده از مواد دیگر دارند، از جمله دوام، نگهداری کم، مقرون به صرفه بودن و گزینه های سفارشی سازی با این حال، آنها همچنین دارای معایبی هستند، مانند حفظ گرما، تجمع تراکم، و گزینه های طراحی محدود.

هنگام انتخاب سوله فولادی، توجه به کاربری مورد نظر سوله و همچنین آب و هوا و شرایط محیطی منطقه بسیار مهم است. با انتخاب سوله فولادی مناسب، صاحبان خانه می توانند از مزایای این ماده بادوام و سازگار با محیط زیست بهره مند شوند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

برای استعلام قیمت پیام بدین
Scroll to Top