هزینه-ساخت-هر-متر-مربع-سوله-چقدر-است؟

هزینه ساخت هر مترمربع سوله چقدر است؟

در سرتاسر دنیا با رشد و توسعه جامعه و صنایع، مشاغل و شرکت های زیادی با کارمند و نیروی کار در همه زمینه ها ایجاد می شود و برای همه اشتغال و درآمد ایجاد می کند به گونه ای که همه به رشد و توسعه و پیشرفت شخصی اهمیت می دهند.

به همین دلیل و موارد دیگر مانند تداوم روند کار و رشد تعداد زیادی از کارکنان در کار های فردی یا جمعی بر اساس اصول کاری و برنامه مدیریتی کارکنان و کلیه اعضای این شرکت ها، این موسسات و شرکت ها باید موارد زیر را رعایت کنند.

کارکنان باید برای هماهنگ کردن شرایط و قوانین کار، علاوه بر نظام‌مند کردن حوزه کاری، دستیابی به ثبات و تضمین شغل آینده خود، از این امر بهره ببرند.

همچنین کارکنان و کارگران هر شرکتی باید محیط و فضایی راحت برای ادامه روند کاری خود در آن شرکت داشته باشند تا از محیط و فضا ها و امکانات محل کار برای پیشرفت و رشد خود و کسب و کار استفاده کنند.

اهمیت-سوله-سازی-چیست؟

اهمیت سوله سازی چیست؟

امروزه با پیشرفت و تکامل تکنولوژی، مشاغل و کارخانجات و نیاز کلی به پیشرفت در زمینه های مختلف، کارخانه ها و سیستم های کاری دارای تعداد زیادی خطوط تولید بوده و از نظر تعداد پرسنل متفاوت هستند که فضای کاری کسب و کار باید بدون در نظر گرفتن همه اینها ایجاد شوند.

یکی از مکان‌ها و فضاهایی که برای شروع فرآیند تولید و ایجاد محیطی حرفه‌ای برای کارکنان و همچنین رشد کارخانه ساخته و ایجاد می ‌شود، سوله است که اکنون در هر شهر یا شهرستانی برای بسیاری از مشاغل در هر شهر در دسترس است.

برای هر کسب و کار و تولیدی، صرف نظر از نوع کسب و کار، یکی از اساسی ترین نیاز ها و هزینه ها، هزینه ساخت سوله است که برای سیستم سازی کارکنان و کسب و کار بسیار مهم است.

با گذشت زمان و اعمال تغییرات و ایرادات فراوان توسط مهندسین متخصص در این زمینه، سوله ها و طراحی، ساخت و بهره برداری آنها به جایی رسیده است که انواع مختلفی از آن ها با توجه به راندمان مورد نیاز طراحی، ساخته و بهره برداری می شود.

امروزه سوله ها معمولاً با تیر های آهنی، صفحات فولادی و پایه های بتنی طراحی و ساخته می شوند. علاوه بر این، مقیاس و میزان استفاده از هر ماده اولیه ساختمانی با توجه به کارایی، کاربرد و وسعت کار مربوط به سوله، هدف سوله، مدل مورد نظر کارفرما متفاوت است.

مطلب مرتبط: ساخت سوله از پی تا کلید

انواع-سوله

انواع سوله

امروزه با توجه به نیاز کارفرمایان، سوله ها انواع مختلفی دارند و برخی از سوله ها نیز ویژگی های متفاوتی در استفاده دارند.

سوله‌های سنگین یکی از انواع سوله ‌ها برای طراحی، ساخت و بهره ‌برداری بلندمدت است که به ‌طور خاص برای کارخانه‌ های بزرگ با راندمان خط تولید انبوه طراحی و تولید می‌شود، زیرا سوله‌ های سنگین برای مناطق کوچک با مشاغل کوچک بدون کاربرد هستند.

سوله سبک به سوله هایی گفته می شود که مهندسی، طراحی، ساخت و بهره برداری از آن ها زمان کمتری نسبت به سوله های سنگین دارند که ساخت و بهره برداری آسانی دارند و امکان جابجایی سوله را نیز ارائه می دهند.

و این امکان را برای کارفرمایان ایجاد می کنند تا هنگامی که مکان مخصوص کسب و کار خود، کارخانه یا خط تولید را تغییر می دهند، کارکنان این فرصت را دارند که کل سوله را با ماشین آلات و قطعات داخلی آن به مکان جدید مورد نظر منتقل کنند.

هزینه-ساخت-متر-مربع-سوله-چقدر-است

هزینه ساخت هر متر مربع سوله چقدر است؟

سوله های سبک وزن در مقایسه با سوله های سنگین دارای ویژگی های متمایز و متفاوت بسیاری از جمله مهندسی، طراحی، ساخت و مقرون به صرفه بودن سوله ها هستند و به همین دلیل مورد پسند بسیاری از طرفداران قرار می گیرند.

در مورد قیمت مهندسی، طراحی، ساخت و بهره برداری سوله سبک در هر متر مربع باید گفت که قیمت تمام شده معادل قیمت هر سوله بر اساس متراژ، کاربری و کارایی و مواد اولیه مصرفی اعم از فونداسیون و پی ریزی و صفحات پایه، ستون ها و خرپاهای سقف، ستون های دیوار، ستون ها، تکیه گاه کامل و تیرهای سقف و سایر مصالح، رابط ها، رنگ و بسیاری موارد دیگر می باشد.

اما به طور کلی به طور کلی می توان گفت که هزینه مهندسی، طراحی، ساخت و بهره برداری سوله با توجه به نوع آن و با در نظر گرفتن هزینه های فوق بین 500 هزار تومان تا 2 میلیون تومان خواهد بود.

مطلب مرتبط: نحوه محاسبه متراژ سوله

کلام اخر

در مقاله فوق به همراه بیستون سازه به اهمیت سوله سازی، انواع سوله و ارائه هزینه هر متر مربع سوله سازی پرداختیم تا با مطالعه این مطلب به تمامی سوالات خود پاسخی کامل را یافته باشید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

برای استعلام قیمت پیام بدین