با پیشرفت علم و تکنولوژی امروزه سازه هایی وارد بازار شده اند که با راحتی در کمترین زمان ممکن ساخته و بهره برداری می شوند و دیگر نیاز نیست ماه ها زمان و هزینه خود را صرف بناسازی ساختمان برای راه اندازی کارگاه یا تولیدی کنید. با سوله ها می توانید این فرایند را با قیمت مناسب و حداقل زمان انجام دهید
اگر یکی از صاحبان مشاغل هستید و می خواهید کاری شروع کنید یا قصد شروع یک تولیدی در فضایی کارگاهی را دارید این مقاله برای شماست. پس در ادامه همراه بیستون سازه باشید تا به بررسی این موارد بپردازیم.
سوله چه کاربرد هایی دارد ؟
سوله ها بسته به نیاز کارفرما ها مدل های مختلف و کاربرد های مختلفی دارند که می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- ذخیره سازی: نگهداری ابزار، تجهیزات باغبانی یا سایر مواردی که به طور مرتب استفاده نمی شوند.
- کارگاه: سوله را می توان به کارگاهی برای سرگرمی ها، نجاری یا سایر فعالیت هایی که نیاز به فضای اختصاصی دارد تبدیل کرد.
- تولیدی: سوله را می توان به تولیدی و کارخانه جات تبدیل کرد و به تولید انواع پوشاک و کالا پرداخت.
- مصارف کشاورزی: سوله را می توان برای مقاصد کشاورزی مانند اسکان حیوانات، نگهداری محصولات کشاورزی یا به عنوان فضای کاری برای فعالیت های کشاورزی استفاده کرد.
- فضای نشیمن اضافی: برخی از سوله ها را می توان به فضای نشیمن اضافی تبدیل کرد، مانند دفتر خانه، اتاق مهمان یا منطقه تفریحی.
- ساختار باغ: سوله را می توان به عنوان گلخانه، سوله گلدان و یا به عنوان مکانی برای نگهداری لوازم باغ استفاده کرد.
- انبار وسایل نقلیه: از سوله می توان برای نگهداری وسایل نقلیه مانند ماشین، قایق یا وسیله نقلیه تفریحی استفاده کرد.
توجه به این نکته مهم است که کاربردهای خاص سوله به اندازه، مکان و طراحی آن بستگی دارد.
مزایای استفاده از سوله
استفاده از سوله دارای مزایای زیادی نسبت به ساختمان ها، گاراژ ها و سایر بنا ها می باشد که در ادامه به بررسی ویژگی های مثبت آن می پردازیم:
- مقرون به صرفه: ساخت سوله معمولاً بسیار مقرون به صرفه تر از ساخت یک گاراژ کامل یا سازه های دیگر است. این امر به ویژه در صورت خرید یک کیت سوله پیش ساخته صادق است.
- همه کاره: سوله ها فوق العاده همه کاره هستند. می توان از آنها برای انبار، کارگاه، دفتر کار خانگی یا حتی غار مرد استفاده کرد.
- صرفه جویی در فضا: سوله ها فضای بسیار کمتری را نسبت به یک گاراژ بزرگ یا سازه های دیگر اشغال می کنند. این باعث می شود آنها برای کسانی که فضای حیاط محدودی دارند گزینه ای عالی باشند.
- تعمیر و نگهداری آسان: نگهداری سوله ها نسبتاً آسان است و محافظت زیادی در برابر عناصر ایجاد می کند.
- قابل تنظیم: سوله ها را می توان با مشخصات و نیازهای دقیق شما سفارشی کرد. فرقی نمیکند به فضای ذخیرهسازی اضافی، فضای کاری در فضای باز یا مکانی برای معاشرت با دوستان نیاز داشته باشید، یک سوله میتواند متناسب با نیازهای شما طراحی شود.
نحوه ساخت سوله در کمترین زمان ممکن
مهم نیست که هدف شما از ساخت سوله چیست، عرض، ارتفاع و طول اجزای اساسی هستند که برای هر پروژه ساختمان سوله باید آنها را دانسته و اطلاعات کافی در مورد آن ها داشته باشید تا بتوانید بهترین و مناسب ترین سوله را بنا کنید. چارچوب به طور کلی محاسبات خاصی را می طلبد زیرا در سرتاسر سوله نقشه کشی های متفاوتی را می توان اعمال کرد.
ساخت سوله می تواند پروژه ای پیچیده و وقت گیر باشد، به خصوص اگر اطلعات کافی در مورد نحوه ساخت و انواع سوله ها برای کاربری های خاص را نداشته باشید، اما به غیر از این ها، ما می توانیم شما را از تصمیم گیری های نا مناسب و اشتباه در مورد انتخاب و ساخت بهترین سوله برای کاربرد مورد نظر خود، بهترین معماری، بهترین زمان بندی و از همه مهم ترین ایده آل ترین بودجه بندی برای معماری برای سوله خود آگاه ساخته و بهترین روند ساخت سوله را به همراه شرکت معتبر و مورد اطمینان بیستون سازه به ارمغان بیاوریم.
فرآیند ساخت و ساز با کمک فن آوری ها و سازه های تخصصی مانند سازه های فولادی، سیستم های بالابر سقفی موجود در داخل و خارج سوله ها در روند و فرایند ساخت سوله سختی های خاص خود را دارند که با مشورت و راهنمایی گرفتن از مشاوران و متخصصان سوله سازی بیستون سازه می توان بهترین سوله را با بهترین و ایده آل ترین نقشه کشی و معماری ساخته و مورد بهره برداری قرار داد.
معرفی شغل برای کسب در آمد در سوله ها با سرمایه و هزینه پایین
یکی از کاربرد های اساسی سوله، ره اندازی کسب و کار و شغلی در حوزه صنعت، تولید… است که به راحتی و با کمترین سرمایه، می توان به درآمد رسید.
نمونه ای از شغل هایی که میتوان در سوله ها مشغول به آن شد و هزینه چندانی برای شروع نمی خواهد، عبارت است از:
- راه اندازی مرکز تهیه و توزیع غذا
- خدمات بسته بندی و تولید جعبه، باکس و پاکت های هدیه
- پرورش گل و گیاه (شغلی تولید با سرمایه بسیار کم و ناچیز)
- پرورش ماهی های زینتی و آکواریومی
- راه اندازی تولیدی و کارگاه لباس برای دوخت و برش پارچه
- ساخت شمع های تزئینی و معطر
- تولید کالا های چرمی (سرمایه زیادی نسبت به شغل های دیگر می خواهد ولی با توجه به آن، سود بسیار زیادی هم دارد)
- تولید عرقیات گیاهی
- ساخت و تولید انواع عروسک های پولیشی و پارچه ای
- درست کردن استادیوم برای آموزشگاه بازیگری و کار های فیلم سازی
- تولید انواع روغن از دانه های گیاهی
- تولید اسباب بازی هایی ماند ماشین و عروسک های پلاستیکی
- تولید لوازم التحریر و توزیع آن
- با افراد هنرمند دیگر می توانید در سوله ها مجسمه سازی کنید و در نهایت نمایشگاهی هنر در آن راه بیاندازید
- تولید انواع کیف و کفش
- تولید بسته بندی های متفاوت برای فروشگاه ها
- تولید انواع نان، شیرینی و کیک
- راه اندازی تولیدی انواع اکسسوری های مد روز
- راه اندازی گلخانه و پرورش انواع گیاهان و گل های زیبا
- پرورش قارچ در سوله ها بهترین گزینه برای کسب درآمد و راه اندازی شغل است
- تولید بطری های پلاستیکی
- راه اندازی انواع کارگاه های تولیدی
- راه اندازی کارخانه های بزرگ و کوچک
- و…
با توجه به موارد بالا دانستید که با ساخت سوله ها، میتوان چه کسب و کار هایی را راه اندازی کرد. البته باید توجه داشته باشید که کسب و کاری که در آن سوله قرار بر راه اندازی است، با نوع سوله همخوانی داشته باشد. اگر غیر این باشد، کسب و کار شما دارای مشکلات و ایراداتی جبران ناپذیر می شود که در این صورت، سود نمی کنید و به علاوه آن ممکن است ضرر و زیان بسیار زیادی به مال و اموالتان وارد می کند.
بعلاوه تمامی راه حل هایی که در بالا خدمت شما عزیزان عرض کردیم، اگر سوله خود را ساخته اید و علاقه ای به شروع کسب و کار و شغل جدید ندارید، میتوانید این سازه را به افرادی دیگر اجاره دهید تا آن ها کسب و کار خود را شروع کنند.
یکی دیگر از کار هایی که می توان در سوله ها انجام داد، راه اندازی کارخانه های بازیافتی است که سود بسیار زیاد و زحمت بسیار کمی را دارد. بازیافت مس و آلومینیوم یکی از شغل هایی است که درآمد بسیار زیادی را با خود به همراه دارد.
برای دریافت اطلاعات بیشتر، مقاله ساخت آبرو سوله را نیز مطالعه کنید.
با سوله صنعتی سبک چه کار هایی میتوان انجام داد؟
سوله سبک صنعتی به سازهای میگویند که با انجام طراحی خاص، به صورت بسیار سبک ساخته میشود. سقف این سوله معمولا شیبدار یا منحنی است و دهانه آن بسیار بزرگ خواهد بود. از سوله فوق سبک صنعتی میتوان در ساخت کارخانهها، انبارها، مرغداریها، گاوداریها، آشیانههای هواپیما، تعمیرگاهها، فروشگاهها و سالنهای ورزشی استفاده کرد.
ساختمان و شکل سوله در طراحی آن نقش دارد و کاربرد سوله به شکل عمده در صنعت کاربرد فراوانی را خواهد داشت. ابعاد بخش ها، از جمله تیر و ستونها در این سازه بزرگ است که لذا نمیتوان برای ساخت آنها از پروفیلهای موجود در بازار استفاده کرد. به پروفیلهایی که در سولهسازی استفاده میشوند اصطلاحا تیر ورق نیز گفته میشود.
طراحی این نوع سولهها عملی دقیق و نیازمند دانش خواهد بود و فاکتور و المانهای بسیاری در ساخت آنها مؤثر هستند، به طوریکه کوچکترین بیتوجهی توسط سازنده، میتواند هم از نظر مالی و هم از نظر اقتصادی فاجعهبار و غیر قابل جبران باشد. این امکان نیز وجود دارد که روشها و کاربردهای گوناگونی برای این سوله در نظر گرفته شود. مثلا در مورد کاربری تفرجگاه یا کارخانه بزرگ، به هر حال نیاز است که سولههای مختلفی نیز وابسته با کارایی های خود ساخته شوند.
یکی از تفاوتهای عمده این نوع سوله، دهانه آنها است یعنی اگر برای سولهای که کاربری تفریحی دارد دهانه بزرگی طراحی شود، زمستانهای بسیار سردی در پیش خواهد داشت و اگر هم برای سوله مناسب کارخانه دهانه کوچکی طراحی شود، رفت و آمد ماشینها در آن به سختی انجام می شود.
یکی از قابلیتهای ساخت سوله فوق سبک صنعتی این است که میتوان آنها را با هر اندازه دهانه احداث و اجرا کرد. البته این سولهها کاربردهای متفاوتی دارند و از این جهت در برخی از آنها به دلیل کاربردی که دارند، باید به زیبایی هم نیز توجه شود.
بهترین شرکت سوله سازی برای ساخت سوله
سازندگان و شرکت های سوله سازی معتبر از جمله شرکت بیستون سازه این روزها به دلیل تقاضای زیاد به سمت ساخت و بهره برداری از سوله سبک گرایش دارند چرا که حداقل قطعات، سازه و اتصالات را مصرف می کنند، که آزادی عمل بسیاری در عملکردهای متعددی مانند روشنایی، به کار گیری سیستم های گرمایش و سرمایش و بسیاری دیگر را به همراه فضای داخلی کافی برای مشاغل ایجاد می کند.
نتیجه گیری
در این مقاله درباره کاربرد های سوله صحبت کردیم. سوله یکی از سازه هایی است که با هزینه مناسب و زمان کم ساخته می شود و برای هر نوع صنفی کاربرد دارد. نظر شما در این باره چیست؟ با ما و سایر کاربران به اشتراک بگذارید. همچنین برای دریافت مشاوره می توانید با مشاوران بیستون سازه در تماس باشید.