ساخت سوله با ال اس اف (LSF)

ساخت سوله با ال اس اف (LSF)

ال اس اف ها ورق های کم ضخامت فولادی با پوشش گالوانیزه است که دارای مزایا بسیار زیادی از جمله مقاومت در برابر زلزله و بلایای همچنین است. در ادامه بیستون سازه به توضیحات بیشتر سازه هایی از جنس LSF به همراه مراحل ساخت و هر چه باید بدانید، شرح داده است.

با ما تا انتهای این مقاله از شرکت صنعتی بیستون سازه آذران همراه باشید. امیدواریم این مقاله برای شما عزیزان مفید و کاربردی باشد.

مراحل ساخت سوله ال اس اف

مراحل ساخت سوله ال اس اف

ساخت سوله ها از جنس ال اس اف، مزایا بسیار زیادی دارد که بعد از ترتیب مراحل آن، به مزیت ها و ویژگی های این سازه ها نیز می‌پردازیم. ال اس ها به روش ها متفاوتی ساخته می‌شوند که هر کدام نسب به مدل و روش خود، از مراحل خاصی پیروی می‌کنند.

ساخت سوله از جنس ال اس اف به سبک نیوزلندی (فرم کت)

در سبک نیوزلندی به طور کلی، بیشتر از 90 درصد اجرای سوله، در کارخانه ها توسط دستگاه تولید و برش، انجام می شود که این امر سبب افزایش سرعت در ساخت سازه و درصد پایین خطای انسانی می شود.

معمولا سازه های نیوزلندی جوابگوی آب و هوای شهر هایی ست که در فصول سال با بارش شدید باران و گرمای شدید رو به رو هستند. در سازه های نیوزلندی اکثرا وزن سازه در هر متر مربع 6 تا 10 کیلو گرم نسبت به سازه کانادایی سنگین تر است. از دیگر حسنات سازه نیوزلندی این است که در نازک کاری و اجرای گچ برگ به دلیل این که جای پیچ ها از قبل مشخص شده است (پاچ شده) یک سطح صاف و بدون بیرون زدگی پیچ ایجاد می شود و نیازی به پوشش دو لایه گچ برگ ندارید.

ساخت سازه از جنس ال اس اف به سبک کانادایی

بعد از طراحی سازه، بنا بر ضخامت تعیین شده در کارخانه به صورت سرد نورد که بر خلاف نورد گرم است، تولید شده و به محل اجرای پروژه ارسال می شود.

 در این روش اجرای سازه ال اس اف برش کاری و مونتاژ سازه به عهده نصاب LSF  است. که در واقع این روش ساخت سازه خطای انسانی بالاتر است ولی باید افزود که حسن سازه های کانادایی این است که چنانچه در حین اجرای سازه پروژه، دچار تغییرات داخلی از جمله پارتیشن بندی (جدا کننده اتاق ها) شود مهندس سازه و نصاب راحت تر می توانند این تغییرات را اجرا کنند.

 یکی دیگر از تفاوت های سازه کانادایی ونیوزلندی، این است که در روش نیوزلندی حتی در سقف های صاف از خرپا (سازه مثلثی شکل) استفاده می شود ولی در سازه کانادایی از سازه جویس به صورت دوبل استفاده می شود.

بهتر است بدانید که از دیگر تفاوت های این دو روش این است که روش اجرای بادبند ها با هم متفاوت است، به صورتی که در سازه نیوزلندی بادبند به صورت پنل ساخته می شود اما در سازه کانادایی از بادبند خطی استفاده می شود .

با توجه به روش های بالا دانستید که این سازه ها با جنس ال اس اف در مراحل متفاوتی ساخته می شوند، یکی با دستگاه ها و ربات های دست ساز انسان و دیگری با هنرنمایی مستقیم نصابان و مهندسان سازه است.

یکی از مراحل مشترکی که هر دو سازه باید آن را به خوبی به سر بگذرانند، دریافت مجوز های مربوطه از سازمان های ذی‌ربط است.

در رابطه با ساخت و ساز سوله ها بیشتر بخوانید:

دریافت مجوز و محاسبه هزینه های سوله از جنس ال اس اف

دریافت مجوز و محاسبه هزینه های سوله از جنس ال اس اف

در واقع میدانید که مراحل ساخت سوله به دو بخش اداری و اجرایی تقسیم بندی می‌شوند که مهمترین وجه بخش اداری آن، اشاره به اخذ مجوز های مربوطه از سازمان های مرتبط دارد.

به رتیب تمامی مجوز های اخذ شونده از جمله موارد زیر است که اخذ و اجازه این ها از سازمان های مرتبط و معتبر برای هر سازه با هر نوع و جنسی، ضروری است.

  • جواز بهره برداری:

جواز بهره برداری سندی است که بر اساس دستورالعمل های وزارتخانه و سازمان های مرتبط مهمتر، بسته با نوع فعالیت سوله صادر می‌شود و برای دریافت این مجوز، باید نوع و ظرفیت تولید برای یک گروه یا محصول را تعیین کنید و اطلاعات مورد نیاز مکانی مشخص در این باره را به سازمان معتبر و ذی‌ربط تحویل دهید.

برای آسانی دریافت مجوز دلخواه، با توجه به اینکه فعالیت سوله مرتبط با کدام سازمان یا وزارتخانه است را باید به صورت درست تشخیص دهید که در واقع این سازمان ها یا وزارتخانه ها از جمله موارد فوق است؛

سازمان صنایع

وزارتخانه کشاورزی

وزارتخانه بهداشت یا سلامت

و…

  • دریافت مجوز نهایی ساخت (جواز تاسیس):

این سند بر اساس پرسشنامه هایی از کارفرما جهت ساخت سوله تکمیل می‌شود و توسط متقاضی صادر خواهد شد که این مجوز در واقع بیانگر پیش بینی ظرفیت و نوع تولید برای محصول یا گروهی تولیدی از محصولات با توجه به شهر ساخته شده یا منطقه احداث ثبت می‌شود که بسته به شرایط منطقه، شرایط متفاوتی دارد.

صدور مجوز تاسیس سوله در مناطق آزاد به عهده سازمان مسئول منطقه آزاد شهر خود است که پس از اتمام ساخت سازه و تولید آزمایشی محصول مورد نظر و یا ارائه گواهی های لازم در سوله، از سازمان ها مختلف ذی‌ربط مانند؛

سازمان محیط زیست

سازمان بهداشت و سلامت

سازمان های منابع طبیعی

آبخیز داری و..

پروانه بهره برداری صادر می شود.

تمامی مجوز های مشخص شده قبل از شروع به بهره برداری باید اخذ شود که دلیل لزوم آن را در ادامه خدمت شما عزیزان عرض می‌کنیم.

لزوم دریافت پروانه و جواز ساخت سوله ها با جنس ال اس اف

لزوم دریافت پروانه و جواز ساخت سوله ها با جنس ال اس اف

دریافت مجوز های ساخت و پروانه های مورد نظر از سازمان های مرتبط، دلایل بسیار زیادی دارد که مهمترین آن ها عبارت است از:

  • ساخت و ساز قانونی بدون مشکلات تخلف های قضائی بر اساس مشخصات فنی
  • بهره مندی از تسهیلات و وام ها بانکی مربوطه، که اصولا در خصوص فعالیت های تولیدی و صنعتی داده می شوند که از قیمت هنگفتی برخوردارند
  • با داشتن مجوز و پروانه های ساخت، به طور اتوماتیک و سیستمی، تمامی عوامل دخیل در ساخت و ساز را تحت پوشش بیمه حوادث ساختمانی قرار می‌دهند.
  • با اخذ مجوز ساخت، حضور ناظرین در محل احداث، هنگام کلید خوردن، راهنمایی های لازم از سازمان های مرتبط به کارفرما ها ارائه داده خواهد شد.
  • به دلیل استفاده از تجارب فنی و مهندسی در هنگام طراحی و نظارت بر اجرا، صرفه جویی در هزینه ها از دیگر موارد قابل توجه است.

کلام آخر

با کمک شرکت صنعتی بیستون سازه آذران به راحتی ساخت تمام سازه های مورد نیاز خود را با کمک نمایندگان آن ها پیش ببرید. این شرکت معتبر با رزومه که طی سال ها برای خود دریافت کرده است، یکی از بهترین شرکت های صنعتی ساخت انواع سوله ها شده است.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

برای استعلام قیمت پیام بدین